TERMENI LEGALI

Legislatie
• Regulamentul General pentru protectia datelor (GDPR)
• Legea nr. 363/2007, privind modificarea unor acte normative privind protectia consumatorilor

Legea nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora

Legea 365/2002: Legea comertului electronic
• Ordonanta Guvernului nr. 21 din 08/21/1992 protectia consumatorilor
• Ordonanta Guvernului 130/2002 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile aduse prin Legea 51/2003
• Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

TERMENI SI CONDIŢII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

La accesarea, navigarea sau folosirea în orice alt mod a acestui site acceptaţi, fără limitări sau restricţii, termenii si condiţiile de utilizare expuse în continuare in cazul in care nu sunteti deacord va rugam sa parasiti site-ul.
Acest site va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastră personal, noncomercial şi cu condiţia respectării dreptului de proprietate intelectuală. Nu aveţi dreptul să modificaţi, schimbaţi, distribuiţi, vindeţi sau să transmiteţi nicio informaţie conţinută sau copiată de pe acest site, inclusiv dar fară a se limita la texte, imagini, grafică indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activităţi. 
Aceste reguli sunt obligatorii pentru toţi utilizatorii site-ului : www.cramatelna.ro garantând, în aceste condiţii, un drept neexclusiv, netransferabil şi limitat, de accesare şi utilizare a acestui site.
 
MODIFICAREA ACESTOR TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE
 
S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L. in calitate de administrator al site-ului îsi rezervă dreptul de a revizui aceşti termeni şi condiţii de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment şi fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Termenii şi condiţiile de utilizare în vigoare sunt cei afişaţi pe site. Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunoşnţă de orice modificare survenită cu privire la aceşti termeni şi condiţtii, dumneavoastră fiind unicii raspunzători de cunoaşterea şi conformarea la noile prevederi şi modificări ce pot apărea.În caz de neconformare ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă aceşti termeni şi condiţii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislaţia în vigoare.
 
DREPT DE PROPRIETATE ASUPRA CONŢINUTULUI ACESTUI SITE
 
Toate materialele reproduse pe acest site, incluzând, dar fara a se limita la informaţii, texte, grafică, software, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum şi mărci înregistrate reprezintă “conţinutul” acestui site fiind protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la mărci şi proprietate intelectuala, cu excepţia unei stipulaţii exprese contrare existente pe acest site. Folosirea de către dumneavoastră a conţinutului site-ului constituie o acceptare a acestor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora. 
Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea sau distribuirea acestui conţinut în orice modalitate cu excepţia cazurilor permise de condiţiile de utilizare sau cu consimţământul expres şi prealabil al proprietarului acestui conţinut , consintamant pe care-l puteti solicita la adresa de e-mail info@cramatelna.ro .

 

MĂRCI ÎNREGISTRATE ŞI COPYRIGHT
 
Mărcile înregistrate şi logo-ul de pe acest site şi alte site-uri afiliate, sunt, sub rezerva unei stipulaţii contrare exprese, proprietatea
S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L.. Ele sunt protejate de către Legea Mărcilor Înregistrate şi de către tratate internaţionale, iar reproducerea şi folosirea lor neautorizată vor atrage după sine pedepsirea conform legilor în vigoare. Toate drepturile rezervate.Legea dreptului de autor şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio formă şi în niciun fel fără o permisiune în prealabil scrisă de la S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L.. Reproducerea neautorizată a acestui site şi a celor afiliate, ori a oricarei părţi componente va atrage după sine pedepsirea conform legislaţiei în vigoare.

DISCULPARE DE GARANTIE
 

S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L
.a realizat acest site ca un serviciu cu scop exclusiv informativ. Transmiterea acestor informaţii nu creează nici un fel de relaţie contractuala cu S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L. . Nu trebuie să acţionaţi in temeiul informaţiilor oferite de acest site fără a ne solicita asistenta specializata. Deşi S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L.a încercat să menţina informaţiile, software-ul şi alte servicii cât mai curate, acest site poate conţine erori şi omisiuni pentru care nu ne asumăm nici o responsabilitate. Materialele şi conţinuturile de pe acest site sunt furnizate fără nici un fel de garanţie. Nu suntem responsabili pentru nici o pierdere de tip hardware, software sau de fişiere, cauzate de folosirea site-ului. Prin urmare, nu oferim nici o garanţie că site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site, de către S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L. sau în numele companiei noastre (inclusiv software-ul gratuit pentru download) vor îndeplini cerinţele dumneavoastră, nu vor fi întrerupte, vor fi sigure, fără erori sau că site-ul sau serverele folosite de noi nu au viruşuri şi sunt pe deplin funcţionale sau curate.
 
Link-uri si Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.cramatelna.ro necesită o autorizaţie prealabilă în scris de la. S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L. . Dacă doriţi să plasaţi un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare să ne contactaţi. Pentru obtinerea acceptului faceti o solicitare prin e-mail la adresa : info@cramatelna.ro

S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L. nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziţie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.cramatelna.ro şi nu este responsabilă, în nici un fel, de conţinutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.cramatelna.ro , SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.cramatelna.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
 

CONDITII FINALE

S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L. nu detine si nu colecteaza date cu caracter personal a utilizatorilor site-ului wwwcramatelna.ro in vedrea creerii unei baze de date , fapt pentru care :

  • nu vom solicita sub nici un motiv vizitatoriilor site-ului sa se identifice

  • nu vom retine datele personale (nume, adresa fizica si de e-mail, nr. de telefon etc.) a celor care ne contacteaza telefonic , pe email , etc

  • nu vom retine orice informatie cu caracter personal care accidental ar ajunge in posesia noastra

execeptie fiind tentativele precizate in capitolul Frauda sau ca urmare a unor cereri expres formulate de politie, parchet , instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale .


S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment acesti "Termeni si conditii" fara o notificare prealabila..
S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L. poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus.

IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DEACORD CU TERMENII EXPUSI VA RUGAM SA PARASITI SITE-UL INCAZUL IN CARE RAMANETI PE EL CONSIDERAM CA ATI LUAT LA CUNOSTIINTA , ATI ACCEPTAT SI INSUSIT IN MOD TACIT TOTI TERMENII PREZENTATI

Site-ul : www.cramatelna.ro este proprietatea :

S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L
sat.Ţelna nr.225, comuna Ighiu
jud. Alba
RO 16670066
J 01/841/2004
Mail: info@cramatelna.ro
tel: 0258 843 686
mobil: 0743 530 133