TERMENI LEGALI

Legislatie
 
• Legea nr. 363/2007, privind modificarea unor acte normative privind protectia consumatorilor
• Legea nr. 449/2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora
• Legea 365/2002: Legea comertului electronic
• Ordonanta Guvernului nr. 21 din 08/21/1992 protectia consumatorilor
• Ordonanta Guvernului 130/2002 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile aduse prin Legea 51/2003
• Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

TERMENI SI CONDIŢII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

La accesarea, navigarea sau folosirea în orice alt mod a acestui site acceptaţi, fără limitări sau restricţii, termenii si condiţiile de utilizare expuse în continuare in cazul in care nu sunteti deacord va rugam sa parasiti site-ul.
Acest site va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastră personal, noncomercial şi cu condiţia respectării dreptului de proprietate intelectuală. Nu aveţi dreptul să modificaţi, schimbaţi, distribuiţi, vindeţi sau să transmiteţi nicio informaţie conţinută sau copiată de pe acest site, inclusiv dar fară a se limita la texte, imagini, grafică indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activităţi. 
Aceste reguli sunt obligatorii pentru toţi utilizatorii site-ului : www.cramatelna.ro garantând, în aceste condiţii, un drept neexclusiv, netransferabil şi limitat, de accesare şi utilizare a acestui site.
 
MODIFICAREA ACESTOR TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE
 
S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L. in calitate de administrator al site-ului îsi rezervă dreptul de a revizui aceşti termeni şi condiţii de utilizare prin actualizarea acestei pagini în orice moment şi fără o notificare prealabilă a utilizatorilor. Termenii şi condiţiile de utilizare în vigoare sunt cei afişaţi pe site. Vizitarea periodica a acestei pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunoşnţă de orice modificare survenită cu privire la aceşti termeni şi condiţtii, dumneavoastră fiind unicii raspunzători de cunoaşterea şi conformarea la noile prevederi şi modificări ce pot apărea.În caz de neconformare ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă aceşti termeni şi condiţii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislaţia în vigoare.
 
DREPT DE PROPRIETATE ASUPRA CONŢINUTULUI ACESTUI SITE
 
Toate materialele reproduse pe acest site, incluzând, dar fara a se limita la informaţii, texte, grafică, software, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum şi mărci înregistrate reprezintă “conţinutul” acestui site fiind protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la mărci şi proprietate intelectuala, cu excepţia unei stipulaţii exprese contrare existente pe acest site. Folosirea de către dumneavoastră a conţinutului site-ului constituie o acceptare a acestor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora. 
Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea sau distribuirea acestui conţinut în orice modalitate cu excepţia cazurilor permise de condiţiile de utilizare sau cu consimţământul expres şi prealabil al proprietarului acestui conţinut , consintamant pe care-l puteti solicita la adresa de e-mail info@cramatelna.ro .


MĂRCI ÎNREGISTRATE ŞI COPYRIGHT
 
Mărcile înregistrate şi logo-ul de pe acest site şi alte site-uri afiliate, sunt, sub rezerva unei stipulaţii contrare exprese, proprietatea S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L.. Ele sunt protejate de către Legea Mărcilor Înregistrate şi de către tratate internaţionale, iar reproducerea şi folosirea lor neautorizată vor atrage după sine pedepsirea conform legilor în vigoare. Toate drepturile rezervate.Legea dreptului de autor şi tratatele internaţionale protejează acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio formă şi în niciun fel fără o permisiune în prealabil scrisă de la S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L.. Reproducerea neautorizată a acestui site şi a celor afiliate, ori a oricarei părţi componente va atrage după sine pedepsirea conform legislaţiei în vigoare.

DISCULPARE DE GARANTIE
 
S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L.a realizat acest site ca un serviciu cu scop exclusiv informativ. Transmiterea acestor informaţii nu creează nici un fel de relaţie contractuala cu . S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L. Nu trebuie să acţionaţi in temeiul informaţiilor oferite de acest site fără a ne solicita asistenta specializata. Deşi S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L.a încercat să menţina informaţiile, software-ul şi alte servicii cât mai curate, acest site poate conţine erori şi omisiuni pentru care nu ne asumăm nici o responsabilitate. Materialele şi conţinuturile de pe acest site sunt furnizate fără nici un fel de garanţie. Nu suntem responsabili pentru nici o pierdere de tip hardware, software sau de fişiere, cauzate de folosirea site-ului. Prin urmare, nu oferim nici o garanţie că site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site, de către S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L. sau în numele companiei noastre (inclusiv software-ul gratuit pentru download) vor îndeplini cerinţele dumneavoastră, nu vor fi întrerupte, vor fi sigure, fără erori sau că site-ul sau serverele folosite de noi nu au viruşuri şi sunt pe deplin funcţionale sau curate.
 
Link-uri si Hyperlink-uri

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.cramatelna.ro necesită o autorizaţie prealabilă în scris de la. S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L. Dacă doriţi să plasaţi un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare să ne contactaţi. Pentru obtinerea acceptului faceti o solicitare prin e-mail la adresa: info@cramatelna.ro

S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L nu poate fi, în nici un caz, făcută responsabilă pentru punerea la dispoziţie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecând de la site-ul www.cramatelna.ro şi nu este responsabilă, în nici un fel, de conţinutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecând de la aceste site-uri

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.cramatelna.ro , SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.cramatelna.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
 
VANZAREA PRODUSELOR PRIN MAGAZINUL ONLINE

1. Acceptarea serviciilor de vanzare online
Serviciul de cumparare a produselor este destinat exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare. 
Prin folosirea seviciului de vanzare online va declarati acordul dvs. cu privire la prezentele conditii ale site-ului nostru. Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna termenilor si conditiilor acestui site sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute de catre S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L Prin accesarea si inscrierea in baza de data a site-ului nostru, utilizatorul este de acord sa primeasca din partea. S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L informatii legate de produse si promotii. 
Nu se vor vinde produse persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inscriere. Administratorul site-ului www.cramatelna.ro nu pot si nu au dreptul sa faca modificari ulterioare inscrierii utilizatorului, nici macar in situatia solicitarii exprese din partea acestuia.

2. Informare despre produs 
Noi facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar produsele care apar pe website. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare, intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine. 
Ne preocupam ca, cel putin in momentul introducerii datelor, toate detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, durata livrarii, sa fie cat mai precise. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi, daca informatiile privind produsul sunt eronate. 
Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar si fara a fi obligati la o notificare prealabila. Preturile includ TVA. 
Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.

3. Cumpararea produselor 
Cand faceti o comanda pe site-ul www.cramatelna.ro va vom trimite un e-mail pentru confirmarea sau refuzul comenzii. 
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda din mai multe motive, printre care: 
• produsul comandat nu este pe stoc;
• comanda a fost efectuata de o persoana juridica
• identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala. 
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda. 
Orice disputa intervenita intre S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L si client, intra sub incidenta legilor din Romania si va fi solutionata pe cale amiabila iar in cazul in care acest lucru nu este posibil se va apela numai la instantele romanesti . 
Noi am depus toate eforturile pentru a asigura o tranzactie sigura. Daca vor exista situatii in care o a treia parte, neautorizata, va avea acces la informatiile furnizate de dumneavoastra pentru comanda, noi nu putem fi considerati raspunzatori.

4. Plata 
Plata marfi comandate se va face prin ramburs in numerar la ridicarea produselor.
In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

5. Termenul de valabilitate al produselor
Vinurile comercializate prin intermediul site-ului www.cramatelna.ro sunt 100% naturale produse in cadrul cramei , cu respectarea tuturor normelor igenico – sanitare..
Termenul de valabilitate al vinurilor este inscriptionat pe ambalajul individual al fiecarui produs in parte conform normelor legale in vigoare. Expedierea unor produse cu termenul de valabilitate depasit este nelegala .

6. Livrarea produselor catre client 
Produsele se livreaza la sediul/domiciliul clientului, oriunde in Romania, prin intermediul serviciului de curierat rapid , clientul urmand a achita valoarea produselor comandate ramburs la primirea coletului. 
Livrarile catre clienti se fac de luni pana vineri inclusiv conform programului de livrari al serviciului de curierat. La solicitatea expresa a clientului livrarea poate fi facuta si sambata in cazul in care serviciul de curierat rapid are si program de livrari sambata.

7. Returnarea produselor 
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original , cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. 
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil). 
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/200 art. 2 lit.e.

8. Conditii finale 
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date. 
S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment acesti "Termeni si conditii" fara o notificare prealabila..
S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus.

IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DEACORD CU TERMENII EXPUSI VA RUGAM SA PARASITI SITE-UL INCAZUL IN CARE RAMANETI PE EL CONSIDERAM CA ATI LUAT LA CUNOSTIINTA , ATI ACCEPTAT SI INSUSIT IN MOD TACIT TOTI TERMENII PREZENTATI

Site-ul : www.cramatelna.ro este proprietatea :

S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L
sat.Ţelna nr.225, comuna Ighiu
jud. Alba
RO 16670066
J 01/841/2004
Mail: info@cramatelna.ro
tel: 0258 843 686
mobil: 0743 530 133