Confidentialitate

Utilizand site-ul, inseamna ca ati luat la cunostiinta faptul ca
 S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L nu va solicita sub nici un motiv date cu caracter personal .

In cazul in care dvs ne veti furniza datele de identitate (nume, adresa fizica si de e-mail, nr. de telefon etc.) fara ca noi sa va solicitam acest lucru , S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L se obliga sa nu pastreze aceste date si sa nu le comunice unor terti .

Fac exceptie cazurile in care dezvaluirea identitatii dvs. este necesara in scopul respectarii si aplicarii legii.
 

Utilizarea informatiilor personale 

Puteţi consulta acest site fără să vă dezvăluiţi identitatea sau să daţi cea mai mică informaţie în ceea ce vă priveşte.

Informaţiile fara caracter personal pe care ni le veţi comunica vor fi considerate ca fiind neconfidenţiale şi vor putea fi utilizate şi difuzate de către S.C. “CRAMA TELNA “ S.R.L în mod liber, cu respectarea dispoziţiilor legale aplicabile.
Orice persoana care viziteaza site-ul www.cramatelna.ro si care ofera date sau informatii cu caracter personal telefonic la nr. 0258 843 686 si 0743 530 133 sau pe adresa de email : info@cramatelna.ro isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele :

1. solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.
2. programarea vizitarii Cramei Telna

datele pe care ni le veti furniza vor fi folosite doar in scopul rezolvarii solicitarilor Dvs , ele nu vor fi stocate in baza de date a  S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L

S.C. “ CRAMA TELNA “ S.R.L va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile 
Legii nr. 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Date de contact pentru protectia datelor : protectiadatelor@fares.ro, tel. 0728 999 445